Prodhimet tona

Kompania Kop.Frut Dibër 2012 aktualisht ofron:

  • Lëng molle Eliksir!
  • Lëng molle dhe aronia!
  • Lëng molle dhe dardhë!
  • Lëng molle dhe qershi!
  • Lëng molle dhe shegë!
  • Lëng boronice e egër 100%!
  • Uthull molle!
  • Mollë

WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.12.50 WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.12.38 (1) WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.12.40 WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.12.45 WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.12.42 (1) WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.07.56 WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.07.55 WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.07.53 WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.07.34 WhatsApp Image 2017-10-03 at 13.07.54 (1)

 

12122946_550269968463799_772149652889335548_n20151003_165950

  • Dardhë

12105737_550270455130417_2300172595734495182_n20151003_17011020151003_165630